Selecteer uw taal: NL - FR

  

Welkom op onze website!

 

Deze pagina is opgericht voor eenieder die op zoek is naar specifieke, op maat vervaardigde golfkartonproducten ten einde zijn of haar product op een correcte en esthetische wijze te verpakken, alsook een optimale bescherming hiervan te kunnen garanderen.

 

Wij hopen u bij deze een schets te kunnen geven van de brede waaier in producten waarin wij onze klanten kunnen voorzien en de service die hiermee gepaard gaat.

 

Indien u vragen heeft, staan wij steeds ter uwe beschikking en bent u zeer vrij contact met ons op te nemen, 

 

Het hele team van Industrial Box Products

Organisatie

  
Industrial Box Products, gelegen te Gellingen,  is een onderneming met onafhankelijke structuur die golfkartonproducten ontwikkelt en produceert zoals innovatieve, beschermende en logistieke verpakkingen.
 
 
Onze hele bedrijfsaanpak is gericht op het creëren van efficiënte oplossingen op maat en onze grote zin voor ondernemerschap staat ons toe om vlug en alert in te spelen op nieuwe opportuniteiten.

 

 
 

Wij hebben onze productie recent vervolledigd met een nieuwe, twee meter brede stansmachine.
Deze vervaardigt kleine en middelgrote producties van zeer specifieke soorten verpakking.  Alle informatie vindt u op
:

https://automaticpressapplications.webnode.be

Ontwikkeling

 

Zoals eerder vermeld worden onze producten op maat vervaardigd naargelang de wensen van de klant.

Onze jarenlange ervaring in de sector resulteert in de mogelijkheid tot het verlenen van deskundig advies en onze klanten zo ten allen tijde bij te staan met raad en daad.

Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze studie- en ontwikkelingsafdeling die zich bezighoudt met de creatie van unieke verpakkingen voor nieuwe producten alsook latere vervaardiging van de mogelijke stansvorm hieromtrent.

Bij nieuwe projecten kunnen wij de klant van de nodige modellen in de juiste kwaliteit voorzien alvorens met grote producties van start te laten gaan.

 

Vervaardiging

 

Onze onderneming biedt een brede waaier aan inzake de golfkartonmaterie gaande van de ‘simpele bruine doos’ ter bescherming van de producten voor logistiek transport, tot luxueuze emballages voor de presentatie van het eindproduct aan de consument.

Wij vervaardigen met andere woorden verpakkingsmateriaal dat aangepast en aansluitend is aan het product; het gros van onze producties gebeurt op maat en vraag van de klant.

Naast logistieke verpakkingen en emballages beschikken wij ook over een volledig assortiment toebehoren zoals displaydozen, diepvriesdozen, tussenvellen, mantels, deksels, trays … En dit in alle kwaliteiten!

Bedrukkingsmogelijkheden van het verpakkingsmateriaal bieden we aan in flexo (tot en met 5 kleuren met een mogelijkheid van vernis verwerkt in de inkt zelf) en offset.

Stockage & Transport

  

Onze onderneming is voorzien van een grote stockageruimte die ons de mogelijkheid biedt producten te stockeren voor enige tijd, op afroep te leveren en zelfs aan voorraadbeheersing te doen voor klanten die dat wensen. Indien een product bij ons in stock staat, is onze onderneming in de mogelijkheid tussen de 24 en 48 uur te leveren met het aangepast transport.

Duurzaamheid

  

Met oog op de absolute bescherming van het milieu, wordt het gebruikelijke kartonafval komende van onze actieve productielijnen, en ook ander, occasioneel en industrieel afval, een maximum gerecycleerd.

Ook wordt er bij alle componenten van het productieproces zelf gestreefd naar milieuvriendelijkheid.
Dit strekt zich uit van de aanwezigheid van waterzuiveringsstations tot de keuze van samenstelling inzake soorten lijm en inkt die gebruikt worden.

Nieuws & Promo's

Contact

  

  

  

  

  

Industrial Box & Display
Rue des Gaulois 12, 7822 MESLIN-L'EVEQUE
Telefoon: +32 (0)68 - 28.54.16
Fax: +32 (0)68 - 44.83.78
E-mail: info@boxproducts.be